Gluteeniton couscous on valmistettu hienojakoisesta, höyrytetystä maissi- ja riisijauhosta. Vähän kuin pienen pieniä pastanmurusia. Couscous tunnetaan etenkin pohjoisafrikkalaisesta keittiöstä.
Vinkki: Keitä iso annos couscousia ja laita se jääkaappiin, josta sitä on helppo lisätä salaattien joukkoon.
Ainesosat
Maissijauho* (70 %), riisijauho* (30 %), vesi. * = Luomu.
Linkitetyt ruoka-aineet:
maissijauho, riisijauho, vesi,
Ravintosisältö /100g / 100ml
Energia
1528
kJ / 365kcal Rasva
2
g, josta tyydyttynyttä
0,6
gHiilihydraatit
75
g, josta sokereita
0,6
gProteiini
8,5
gSuola
0,01
gLisätietoja:
Ravintokuitua 1,5 g