Risella Puuroriisi on pyöreäjyväinen, puuroutuva riisi. Risella käyttää puuroriisiin ainutlaatuista riisilajiketta, minkä ansioista riisi käyttäytyy ylivertaisesti puuroa valmistettaessa. Risellan puuroriisiä käytettäessä puurosta saadaan ihanan kermaista ja paksua. Puuroriisin jyvät vapauttavat keitettäessä tärkkelystä maitoon ja tekevät puurosta valkoisen ja heleän.
Käyttö:
Sopii erittäin hyvin puuroihin, laatikkoruokiin, lisäkkeeksi, salaatteihin ja jälkiruokiin.
Risella Puuroriisi toimii hyvin myös sushiriisinä.
Keitto-ohje:
Kiehauta vesi, lisää riisi ja suola. Keitä hiljalleen kannen alla 15-20 minuuttia. Sekoita välillä nesteen imeytyessä riisiin. Voit halutessasi maustaa keitinveden liemikuutiolla. Jätä silloin suola pois.
Lisätietoa muistakin tuotteista Risellan sivuilla.
Ainesosat
Pyöreäjyväinen riisi.