Rajamäen Valkoviinietikan pohjana on hieno italialainen valkoviini, joka on käytetty miedoksi valkoviinietikaksi. Kevyen raikasta Valkoviinietikkaa voi käyttää perinteisten, hienojen voikastikkeiden valmistuksessa. Valkoviinietikkaa voi myös maustaa vaikkapa valkosipulinkynsillä tai chilipippurin palolla, jolloin siitä tulee kevyt ja heti valmis salaatinkastike.
Valmistettu luonnollisella käymismenetelmällä italialaisesta valkoviinistä. Etikkahappopitoisuus 6 %. Sisältää sulfiittia.
Säilytys: huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna.
Ainesosat
Valkoviinietikka. Etikkahappopitoisuus 6 %. Sisältää sulfiittia.
Linkitetyt ruoka-aineet:
etikka, viinirypäle/rusina, E223,
Ravintosisältö /100g / 100ml
Energia
81
kJ / 19kcal Rasva
0,1
g, josta tyydyttynyttä
0
gHiilihydraatit
0,1
g, josta sokereita
0
gProteiini
0
gSuola
0,1
gLisätietoja: