
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Marinoimalla saat tofuun makua. Tarjoile tofu esimerkiksi perunasoseen ja salaatin kanssa. Sopii myös leivälle leikkeleen tapaan.
Ainesosat
250 g | maustamatonta tofua |
0,5 dl | rypsiöljyä |
1 dl | tuoretta basilikaa |
1 dl | tuoretta timjamia |
1 | valkosipulinkynsi |
0,25 tl | suolaa |
0,5 tl | mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
soijapapu, basilika, timjami, valkosipuli, ruokasuola, rypsiöljy, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
4
kpl
1. Viipaloi tai kuutioi tofu.
2. Huuhtele ja hienonna yrtit. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita öljyn ja mausteiden joukkoon.
3. Upota tofupalat öljyseokseen. Anna maustua muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.
4. Paista tofupaloja pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä. Sekoita koko ajan, etteivät yrtit pala.