
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Lisää taikinaan 2 rkl sokeria, jos teet makeita vohveleita. Pieni suolalisäys (0,5 tl) sen sijaan sopii suolaisiin vohveleihin. Taikinasta tulee noin kahdeksan vohvelia.
Ainesosat
100 g | maidotonta margariinia |
4 dl | vettä |
25 g | tuorehiivaa |
4 dl | gluteenitonta jauhoseosta |
Paistoon: | öljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, hiiva, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Sulata rasva. Lisää vesi.
2. Liuota hiiva haaleaan vesi-rasvaseokseen. Sekoita joukkoon jauhoseos. Anna turvota 15 minuuttia. Paista öljytyllä vohveliraudalla vohveleiksi.