
Puurot
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tässä vispipuurossa on käytetty marjojen sijaan välipalajuomaa. Raikas vispipuuro maistuu välipalana tai jälkiruokana vaniljakastikkeen kanssa.
Ohje: Roberts
Ainesosat
6 dl | vettä |
2 purkkia (á 100 ml) | puolukka-karpalojuomaa |
6 rkl | sokeria |
1,25 dl | mannasuurimoita |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, ruokosokeri, vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, puolukka, karpalo, omena, viinirypäle/rusina, sitruuna, E202
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Kiehauta vesi ja juoma. Mausta sokerilla.
2. Vispaa mannasuurimot kiehuvaan nesteeseen ja anna kypsyä hiljalleen 5-10 minuuttia. Sekoita välillä. Jäähdytä.
3. Vatkaa sähkövatkaimen täydellä teholla vaahdoksi.