
Makeat piirakat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Vaniljan makeus tasapainottaa raparperin kirpeyttä. Ohjeella tulee pellillinen piirakkaa.
Ohje: Raisio
Ainesosat
250 g | maidotonta margariinia |
2 dl | sokeria |
2 | kananmunaa |
5 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
2 tl | leivinjauhetta |
Täyte: | |
1 l | raparperipaloja |
400 g | laktoositonta vaniljarahkaa |
1 dl | laktoositonta kermaa |
1 dl | sokeria |
3 | kananmunaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, kananmuna, raparperi, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vanilja, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), rypsiöljy, vesi, kookosöljy, sheaöljy, ruokasuola, E471, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
20
kpl
1. Sulata rasva. Sekoita joukkoon sokerit ja munat.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
3. Levitä taikina tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele päälle raparperin palat.
4. Sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada raparperien päälle.
5. Paista 200-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia.