
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Miten olisi helppoja ja herkullisia pikkunaposteltavia? Näitä on helppo tehdä myös yhdessä lasten kanssa. Maissihiutaleiden lisäksi murokarkkeihin sopivat gluteenittomat riisimurot. Voit tuunata näitä pikkuherkkuja myös sekoittamalla joukkoon pienittyjä rusinoita.
Ohjeella valmistuu noin 16 pientä murokarkkia.
Ainesosat
70 g | maidotonta valkosuklaata |
2 dl | gluteenittomia maissihiutaleita |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kaakaovoi, ruokosokeri, riisitärkkelys, riisijauho, maissijauho, merisuola
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
16
kpl
1. Paloittele valkosuklaa kulhoon. Sulata varoen mikroaaltouunissa.
2. Murskaa maissihiutaleita hieman. Sekoita suklaan joukkoon.
3. Nostele seosta pieniin konvehtivuokiin tai keoiksi leivinpaperille.
4. Anna jähmettyä. Säilytä valmiita murokarkkeja jääkaapissa.