Vadelmamuffinit resepti

Vadelmamuffinit
Makeat pullat ja muffinsit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Nämä raikkaat muffinit sopivat niin juhlapöytään kuin arjen kahvihetkiin. Koristele halutessasi tomusokeri-vesikuorrutteella.

Ainesosat

300 g maidotonta margariinia
1,5 dl sokeria
1 kananmuna
7 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
1,5 dl vadelmahilloa
100 g pakastevadelmia
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, kananmuna, vadelma, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
25
kpl

1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna.

2. Yhdistä kuivat ainekset ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

3. Lusikoi taikina muffinivuokiin.

4. Paina muffinien keskelle syvennys ja lusikoi siihen nokare hilloa ja murusteltuja marjoja.

5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.