
Puurot
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Voit valmistaa raikkaan tuorepuuron edellisenä iltana jääkaappiin ja nauttia aamupalaksi. Kokeile myös muilla marjoilla ja hedelmillä. Gluteeniton ja vehnätön tuorepuuro onnistuu hyvin myös tattari-, riisi- tai kvinoahiutaleista.
Ainesosat
2 | säilykepäärynän puolikasta |
4 dl | maidotonta vanilja"jugurttia" (esim. gluteenittomasta kaurasta) |
1 dl | vettä |
2 dl | vadelmia |
2 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
Linkitetyt ruoka-aineet:
päärynä, vesi, vadelma, gluteeniton kaura, ruokosokeri, rapsiöljy, perunatärkkelys(jauho), E1442, E440, E418, peruna (juures), ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, vanilja, E330, E101, hapate
Valmistusohje
Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
2
kpl
1. Kuutioi päärynät. Jätä halutessasi muutama pala koristeeksi.
2. Sekoita kaikki aineet keskenään.
3. Anna tekeytyä yön yli jääkaapissa. Nauti aamupalaksi.