Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Valmiita marja-hedelmäsoseita hyödyntämällä teet nopeasti maistuvan pannukakkutaikinan. Jos haluat pellillisen pannukakkua, tee ohje kaksinkertaisena. Tarjoa pannukakku esimerkiksi marjojen, hillon ja ruokavalioon sopivan jäätelön kanssa.
Ainesosat
1,75 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
2 rkl | perunakuitujauhetta |
1,5 rkl | sokeria |
4 dl | kasvijuomaa (esim. riisistä) |
60 g | tyrni-omenasosetta |
1 | kananmuna |
2 rkl | öljyä |
Voiteluun: | öljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, tyrni, omena, kananmuna, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, peruna (juures), vesi, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, E341, merisuola, E418, E340, rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
6
kpl
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää neste ja vatkaa joukkoon tyrni-omenasose, kananmuna ja öljy. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
3. Voitele paistovuoka (30 cm x 20 cm) öljyllä. Kaada taikina vuokaan.
4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.