Makeat kakut
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Nopea ja helppo täytekakkupohja, joka on munaton, gluteeniton ja vehnätön.
Ainesosat
2 dl | vettä |
1,5 dl | sokeria |
100 g | sulatettua maidotonta margariinia |
1,5 dl | perunajauhoa |
2,5 dl | hienoa riisijauhoa |
2,5 tl | leivinjauhetta |
Voiteluun: | maidotonta margariinia |
Jauhotukseen: | karkeaa riisijauhoa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, ruokosokeri, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, perunatärkkelys(jauho), riisijauho, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys, riisi (vilja)
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl
1. Sekoita kaikki ainekset nopeasti sekaisin.
2. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (tilavuus n. 1 l).
3. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
4. Kumoa ja halkaise jäähtyneenä.
Vinkki: Samasta taikinasta voi tehdä myös muffineja.