Tattaripuolukkapuuro resepti

Tattaripuolukkapuuro
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tattarisuurimoista keität maistuvan puuron vaikka viikonloppuaamuun. Puolukka tuo puuroon kirpeyttä, jota voit halutessasi tasottaa lisäämällä annokseen banaania, taatelipaloja, rusinoita tai juoksevaa hunajaa.

Ainesosat

1 l vettä
2 dl tattarisuurimoita
3 dl puolukoita
0,5-1 tl suolaa
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, puolukka, ruokasuola, tattari

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Mittaa kattilaan vesi, suurimot ja puolukat.

2. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia.

3. Mausta puuro suolalla.

Reseptiin liittyviä tuotteita