
Puurot
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tattarisuurimoista keität maistuvan puuron vaikka viikonloppuaamuun. Puolukka tuo puuroon kirpeyttä, jota voit halutessasi tasottaa lisäämällä annokseen banaania, taatelipaloja, rusinoita tai juoksevaa hunajaa.
Ainesosat
1 l | vettä |
2 dl | tattarisuurimoita |
3 dl | puolukoita |
0,5-1 tl | suolaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, puolukka, ruokasuola, tattari
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Mittaa kattilaan vesi, suurimot ja puolukat.
2. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia.
3. Mausta puuro suolalla.