
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Suppilovahverohillo on syksyisen kirpeä lisäke moneen ruokaan. Voit lisätä hillon joukkoon myös yhden pilkotun sipulin. Talvella hillon voi valmistaa pakastetuista suppilovahveroista.
Ainesosat
Liemi: | |
2 dl | vettä |
1,5 dl | vaaleaa balsamicoa |
1 | laakerinlehti |
ripaus | jauhettua neilikkaa |
5 | kokonaista maustepippuria |
0,5 tl | suolaa |
Muut: | |
2 l | suppilovahveroita |
1,5 dl | hillosokeria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, etikka, laakerinlehti, neilikka, maustepippuri, ruokasuola, metsäsieni, ruokosokeri, pektiini, kaliumsorbaatti
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset: kpl
1. Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, balsamico ja mausteet. Kiehauta.
2. Puhdista sienet. Lisää liemen joukkoon. Keitä 20 minuuttia.
3. Lisää hillosokeri. Keitä 10 minuuttia.
4. Purkita puhtaisiin, kuumiin hillopurkkeihin. Anna jäähtyä huoneenlämmössä. Nosta jäähtyneet purkit jääkaappiin.