Suppilovahverohillo resepti

Suppilovahverohillo
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Suppilovahverohillo on syksyisen kirpeä lisäke moneen ruokaan. Voit lisätä hillon joukkoon myös yhden pilkotun sipulin. Talvella hillon voi valmistaa pakastetuista suppilovahveroista.

Ainesosat

Liemi:  
2 dl vettä
1,5 dl vaaleaa balsamicoa
1 laakerinlehti
ripaus jauhettua neilikkaa
5 kokonaista maustepippuria
0,5 tl suolaa
Muut:  
2 l suppilovahveroita
1,5 dl hillosokeria
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, etikka, laakerinlehti, neilikka, maustepippuri, ruokasuola, metsäsieni, ruokosokeri, pektiini, kaliumsorbaatti

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset: kpl

1. Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, balsamico ja mausteet. Kiehauta.

2. Puhdista sienet. Lisää liemen joukkoon. Keitä 20 minuuttia.

3. Lisää hillosokeri. Keitä 10 minuuttia.

4. Purkita puhtaisiin, kuumiin hillopurkkeihin. Anna jäähtyä huoneenlämmössä. Nosta jäähtyneet purkit jääkaappiin.

Reseptiin liittyviä tuotteita