
Makeat piparit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Voit käyttää kekseihin myös valmiita karkkirouheita.
Ainesosat
125 g | maidotonta margariinia |
1,25 dl | sokeria |
1 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
0,5 dl | perunajauhoja |
2 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
1 tl | leivinjauhetta |
0,5 dl | maidotonta suklaarouhetta |
2 rkl | maidotonta "kermaa" (gluteenittomasta kaurasta) |
1 rkl | siirappia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, siirappi, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, gluteeniton kaura, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, kaakaopapu/massa, kaakaovoi, kaakaojauhe, E1442, E472e, E331, E415
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
40
kpl
1. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon.
3. Sekoita joukkoon lopuksi "kerma" ja siirappi.
4. Nostele taikinasta kahdella lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille. Jätä tilaa leviämiselle.
5. Paista 175-asteissa uunissa n. 8-10 minuuttia.