Suklaafudge kookoskermasta resepti

Suklaafudge
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Perusresepti fudgeihin kookoskermasta. Halutessasi voit vaihtaa tummasuklaan tilalle toista suklaata tai lisätä massaan kuivattuja marjoja.

Ainesosat

3 dl sokeria
1,5 dl kookoskermaa
50 g maidotonta margariinia
0,5 tl vanilliinisokeria
140 g maidotonta tummaa suklaata

 

Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, kookos, vesi, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, kaakaopapu/massa, kaakaovoi, kaakaojauhe

Valmistusohje

Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
30
kpl

1. Laita kattilaan sokerit, kookoskerma ja margariini.  Keitä n. 10 minuuttia, kunnes seos muuttuu siirappiseksi.

2. Lisää joukkoon suklaapalaset ja sekoita seos tasaiseksi.

3. Kaada seos syvään leivinpaperilla vuorattuun astiaan ja anna olla yön yli jääkaapissa.

4. Leikkaa fudge-levy haluamasi kokoisiksi makupaloiksi ja tarjoile.