
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Perusresepti fudgeihin kookoskermasta. Halutessasi voit vaihtaa tummasuklaan tilalle toista suklaata tai lisätä massaan kuivattuja marjoja.
Ainesosat
3 dl | sokeria |
1,5 dl | kookoskermaa |
50 g | maidotonta margariinia |
0,5 tl | vanilliinisokeria |
140 g | maidotonta tummaa suklaata |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, kookos, vesi, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, kaakaopapu/massa, kaakaovoi, kaakaojauhe
Valmistusohje
Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
30
kpl
1. Laita kattilaan sokerit, kookoskerma ja margariini. Keitä n. 10 minuuttia, kunnes seos muuttuu siirappiseksi.
2. Lisää joukkoon suklaapalaset ja sekoita seos tasaiseksi.
3. Kaada seos syvään leivinpaperilla vuorattuun astiaan ja anna olla yön yli jääkaapissa.
4. Leikkaa fudge-levy haluamasi kokoisiksi makupaloiksi ja tarjoile.