
Kalaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Silakkapihvit pyöräytetään kaurajauhoissa ja paistetaan pannulla. Tarjoa pihvit esimerkiksi perunasoseen ja salaatin kanssa. 500 grammasta silakkafileitä tulee n. 16 silakkapihviä.
Ainesosat
n.0,75 dl | gluteenitonta kaurajauhoa |
500 g | silakkafileitä |
suolaa | |
sitruunapippuria | |
1 nippu | tilliä |
Paistamiseen: | maidotonta margariinia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
silakka, ruokasuola, tilli, gluteeniton kaura, mustapippuri, ruokosokeri, sipuli, E330, sitruuna, E551, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Ripottele jauhot leivinpaperille.
2. Aseta puolet kaloista nahkapuoli alaspäin jauhojen päälle.
3. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria makusi mukaan.
4. Hienonna tilli. Lisää reilusti tillisilppua mausteiden päälle.
5. Laita loput kalat nahkapuoli ylöspäin tillisilpun päälle. Laita mahdollisuuksien mukaan samankokoiset fileet pareiksi.
6. Ripottele pintaan vielä jauhoja.
7. Sulata rasva pannulla. Paista kalapihvit noin 1 minuutti/ puoli.