
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Sieniperunat sopivat lisäkkeeksi esimerkiksi pihville. Voit käyttää kantarellien tilalla myös muita metsäsieniä, jotka eivät vaadi ryöppäämistä. Lisää halutessasi tuoreita yrttejä.
Ainesosat
0,5 l | kantarelleja |
1 | sipuli |
4 | keitettyä perunaa |
2 rkl | öljyä |
0,25-0,5 tl | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
metsäsieni, sipuli, peruna (juures), ruokasuola, rypsiöljy, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl
1. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Pilko keitetyt perunat.
2. Laita sienet pannulle ilman rasvaa. Paista hetki, kunnes sienistä irtoaa nestettä.
3. Lisää pannulle rasva ja sipulisilppu. Kuullota muutama minuutti. Lisää perunat. Paista melko isolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes perunat saavat väriä.
4. Mausta.