1. Halkaise artisokan sydämet ja nosta ne valumaan siivilään.
2. Puhdista sienet ja pilko suurimmat pienemmiksi paloiksi. Paista sienet pannulla ja anna irtoavan nesteen haihtua lähes kokonaan. Lisää pannulle nokare rasvaa ja ruskista sieniä hetki. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Huuhtele salaatinlehdet. Kääräise lehdet puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen ja ravista kuiviksi. Voit käyttää myös salaattilinkoa. Revi lehdet tarjoiluastiaan.
4. Paahda kurpitsansiemeniä hetki kuivalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.
5. Kokoa tarjoilulautaselle kerroksittain sieniä ja artisokan sydämiä. Ripottele pinnalle paahdetut siemenet.
6. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Valuta kastiketta salaatille juuri ennen tarjoilua.