Savulihapasta resepti

Savulihapasta
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Nopeatekoinen arkiruoka, joka on helposti muunneltavissa omaan ruokavalioon sopivaksi. Tarjoa esimerkiksi vihersalaatin kanssa.

Ainesosat

2 dl gluteenitonta pastaa
2,5 dl maidotonta ruoka"kermaa" (esim. gluteenittomasta kaurasta)
100 g savulihaa
20 g sipulikuutioita (pakaste)
50 g porkkanakuutioita (pakaste)
ripaus kuivattua basilikaa
ripaus mustapippuria
Linkitetyt ruoka-aineet: nauta/härkä, sipuli, porkkana, basilika, riisijauho, vesi, gluteeniton kaura, rypsiöljy, E1442, E472e, E331, E330, E415, E412, mustapippuri

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois.

2. Laita pasta kattilaan "kerman" kanssa ja kuumenna.

3. Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja lisää kattilaan. Lisää joukkoon pakastekasvikset ja kuumenna.

4. Lisää vielä mausteet ja keitä hetki.

5. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.