Ruispuuro resepti

Ruispuuro
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Ruishiutaleista keität nopeasti puuron joko liedellä tai mikroaaltouunissa. Voit käyttää nesteenä vettä, laimennettua mehua tai kasvijuomaa. Tarjoile puuro marjojen, hedelmäpalojen tai hillon kanssa. Reseptikuvan "perhonen" on tehty omenaviipaleista ja mustikoista.

Ainesosat

1 l kasvijuomaa (esim. mantelista)
4 dl ruishiutaleita
(0,5 tl suolaa)
Linkitetyt ruoka-aineet: ruis (vilja), ruokasuola, vesi, manteli, E170, E418, E412, E322/auringonkukkalesitiini

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Kiehauta neste kattilassa.

2. Lisää hiutaleet ja sekoita. Tarkista keittoaika pakkauksesta, ja keitä puuro miedolla lämmöllä kypsäksi.

3. Mausta halutessasi suolalla.

Reseptiin liittyviä tuotteita