Riisisuklaa resepti

Riisisuklaa
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Riisisuklaa on helppo valmistaa myös yhdessä lasten kanssa. Rapeat herkkupalat katoavat nopeasti parempiin suihin. Margariinin tilalla voit käyttää myös kookosrasvaa. Tarkista käyttämiesi riisimurojen ainesosatiedot. Monissa riisimuroissa on ohramallasta.

Ainesosat

3 dl tomusokeria
2 tl vanilliinisokeria
6 rkl tummaa kaakaojauhetta
150 g maidotonta margariinia
6 dl gluteenittomia riisimuroja (tarkista ainesosat)
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, perunatärkkelys(jauho), riisi (vilja), keinotekoinen aromi, kaakaojauhe, kaakaovoi, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, E160a

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
50
kpl

1. Sekoita sokerit ja kaakaojauhe. Sulata rasva.

2. Lisää rasva ja murot kuivien aineiden sekaan. Sekoita hyvin. Jaa massa pieniin karamellivuokiin. Laita kylmään.

Voit levittää myös massan leivinpaperin päälle pellille ja leikata paloiksi, kun se on jähmettynyt.