Riisipannukakku resepti

Riisipannukakku
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Tämä helppo riisipannukakku maistuu sekä makeiden että suolaisten päällisten kera. Pannukakkutaikinassa käytetään soijajuomaa ja soija"jugurttia" kananmunan tilalla pitämään pannukakkua koossa. Tarjoile pannukakku esimerkiksi hillon, hedelmäpalojen tai ruokavalioon sopivan jäätelön kanssa.

Ohjeella tulee pellillinen pannukakkua.

Ainesosat

1 l soijajuomaa
2 dl soija"jugurttia"
5 dl täysjyväriisijauhoja
1 dl täysjyväriisihiutaleita
1 rkl psylliumia
2 tl leivinjauhetta
0,5 dl sokeria
1 tl suolaa
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, ruokasuola, vesi, soijapapu, E340, E170, keinotekoinen aromi, luontainen määrittelemätön aromiuute, E418, E101, E333, E440, E331, E330, merisuola, E306, E304, hapate, riisijauho, riisi (vilja), psylliumsiemen, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), maissitärkkelys

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
8
kpl

1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon. Sekoita huolellisesti käsivispilällä.

2. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.

3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 50 minuuttia. Leikkaa pannukakku paloiksi veitsellä tai saksilla.