
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät
Tämä helppo riisipannukakku maistuu sekä makeiden että suolaisten päällisten kera. Pannukakkutaikinassa käytetään soijajuomaa ja soija"jugurttia" kananmunan tilalla pitämään pannukakkua koossa. Tarjoile pannukakku esimerkiksi hillon, hedelmäpalojen tai ruokavalioon sopivan jäätelön kanssa.
Ohjeella tulee pellillinen pannukakkua.
Ainesosat
1 l | soijajuomaa |
2 dl | soija"jugurttia" |
5 dl | täysjyväriisijauhoja |
1 dl | täysjyväriisihiutaleita |
1 rkl | psylliumia |
2 tl | leivinjauhetta |
0,5 dl | sokeria |
1 tl | suolaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, ruokasuola, vesi, soijapapu, E340, E170, keinotekoinen aromi, luontainen määrittelemätön aromiuute, E418, E101, E333, E440, E331, E330, merisuola, E306, E304, hapate, riisijauho, riisi (vilja), psylliumsiemen, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), maissitärkkelys
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
8
kpl
1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon. Sekoita huolellisesti käsivispilällä.
2. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 50 minuuttia. Leikkaa pannukakku paloiksi veitsellä tai saksilla.