
Makeat pullat ja muffinsit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Moneen ruokavalioon sopiva muffiniresepti. Ruokavalion salliessa voit käyttää banaanin tilalla myös muita hedelmäsoseita.
Ainesosat
300 g | maidotonta margariinia |
3 dl | sokeria |
2 | banaania |
4 dl | karkeaa/hienoa riisijauhoa |
4 dl | perunajauhoa |
4 tl | leivinjauhetta |
2 dl | kuumaa vettä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, banaani, vesi, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, riisi (vilja), riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
40
kpl
1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
2. Soseuta banaanit. Lisää rasva-sokerivaahtoon.
3. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Lisää taikinaan vuorotellen jauho-leivinjauheseos sekä vesi.
4. Jaa taikina muffinivuokiin.
5. Paista 175-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.