Riisi-banaanimuffinit resepti

Riisi-banaanimuffinit
Makeat pullat ja muffinsit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Moneen ruokavalioon sopiva muffiniresepti. Ruokavalion salliessa voit käyttää banaanin tilalla myös muita hedelmäsoseita.

Ainesosat

300 g maidotonta margariinia
3 dl sokeria
2 banaania
4 dl karkeaa/hienoa riisijauhoa
4 dl perunajauhoa
4 tl leivinjauhetta
2 dl kuumaa vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, banaani, vesi, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, riisi (vilja), riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
40
kpl

1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.

2. Soseuta banaanit. Lisää rasva-sokerivaahtoon.

3. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Lisää taikinaan vuorotellen jauho-leivinjauheseos sekä vesi.

4. Jaa taikina muffinivuokiin.

5. Paista 175-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.