
Kastikkeet
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Voit maustaa sinapin haluamillasi mausteilla tai lisätä joukkoon esimerkiksi 2 rkl konjakkia. Ohjeella tulee 3 dl sinappia.
Ainesosat
2 dl | maidotonta "kermaa" (esim. gluteenittomasta kaurasta) |
1 dl | sinappijauhetta |
1 dl | fariinisokeria |
0,25 dl | hunajaa |
2 rkl | tuoretta, hienonnettua rakuunaa |
1 tl | kuivattua rakuunaa |
0,25 tl | suolaa |
ripaus | chilijauhetta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sinappi/sinapinsiemen, ruokosokeri, siirappi, rakuuna, ruokasuola, vesi, gluteeniton kaura, rypsiöljy, E1442, E472e, E331, E330, E415, E412, hunaja, chili, mustapippuri, paprikajauhe, tomaatti, sipuli, valkosipuli
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
60
kpl
1. Mittaa "kerma", sinappijauhe, fariinisokeri ja hunaja pinnoitettuun kattilaan. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa.
2. Lisää mausteet. Purkita kannelliseen astiaan. Säilytä kylmässä.