Suolaiset piirakat
Makeat piirakat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Rahkavoitaikinasta teet suolaiset ja makeat piirakat ja pasteijat.
Ainesosat
250 g | laktoositonta maitorahkaa |
250 g | laktoositonta margariinia |
4,5 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
1 tl | leivinjauhetta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, ruokasuola, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, E330, E500/ruokasooda (leivinjauhe), keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, E450
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl
1. Sekoita rahka ja rasva.
2. Sekoita erillisessä kulhossa jauhoseos ja leivinjauhe. Yhdistä rahka-rasvaseokseen. Sekoita tasaiseksi.
3. Muotoile suorakaiteen muotoiseksi taikinaksi. Kääri kelmuun ja nosta jääkaappiin tekeytymään.