Rahkavoitaikina resepti

Suolaiset piirakat
Makeat piirakat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Rahkavoitaikinasta teet suolaiset ja makeat piirakat ja pasteijat.

Ainesosat

250 g laktoositonta maitorahkaa
250 g laktoositonta margariinia
4,5 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Linkitetyt ruoka-aineet: maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, ruokasuola, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, E330, E500/ruokasooda (leivinjauhe), keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, E450

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl

1. Sekoita rahka ja rasva.

2. Sekoita erillisessä kulhossa jauhoseos ja leivinjauhe. Yhdistä rahka-rasvaseokseen. Sekoita tasaiseksi.

3. Muotoile suorakaiteen muotoiseksi taikinaksi. Kääri kelmuun ja nosta jääkaappiin tekeytymään.