
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Voit valmistaa helpon jälkiruuan jo etukäteen jääkaappiin. Koristele vasta juuri ennen tarjoilua. Raejuustojälkiruoka maistuu myös raikkaana välipalana.
Ainesosat
2 dl | vispautuvaa soijavalmistetta |
1 | appelsiini |
2 | luumua |
200 g | laktoositonta raejuustoa |
1 rkl | sokeria |
2 rkl | siemensekoitusta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
appelsiini, luumu, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, ruokosokeri, kurpitsansiemen, auringonkukka/siemenet, vesi, soijapapu, kookosöljy, rapsiöljy, maltodekstriini, auringonkukkaöljy, E473, E472b, sitruuna, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, pellavansiemen
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
3
kpl
1. Vatkaa soijavalmiste kevyeksi vaahdoksi.
2. Kuori ja pilko appelsiini. Pese ja pilko luumut.
3. Sekoita vaahtoon raejuusto, sokeri ja hedelmäpalat. Osan hedelmäpaloista voit jättää koristeeksi.
4. Lusikoi jälkiruoka tarjoiluastioihin. Koristele hedelmillä ja siemensekoituksella.