
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Raikas vaahto maistuu välipalana tai jälkiruokana.
Ainesosat
2 dl | vettä |
1 dl | tattarijauhoja |
2 dl | (makeutettua) puolukkasurvosta |
0,75 dl | sokeria |
2 dl | laktoositonta vaniljakastiketta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, puolukka, ruokosokeri, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vanilja, tattari
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Kiehauta vesi ja sekoita jauhot joukkoon kokoajan sekoittaen. Älä keitä.
2. Lisää puolukat. Jäähdytä hiukan.
3. Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi ja makeuta sokerilla maun mukaan.
4. Sekoita vaniljakastike joukkoon varovasti vain muutaman kerran pyöräyttäen.
5. Annostele tarjoiluastiaan ja koristele puolukoilla.