Puolukkatattarivaahto resepti

Puolukkatattarivaahto
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Raikas vaahto maistuu välipalana tai jälkiruokana.

Ainesosat

2 dl vettä
1 dl tattarijauhoja
2 dl (makeutettua) puolukkasurvosta
0,75 dl sokeria
2 dl laktoositonta vaniljakastiketta
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, puolukka, ruokosokeri, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vanilja, tattari

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Kiehauta vesi ja sekoita jauhot joukkoon kokoajan sekoittaen. Älä keitä.

2. Lisää puolukat. Jäähdytä hiukan.

3. Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi ja makeuta sokerilla maun mukaan.

4. Sekoita vaniljakastike joukkoon varovasti vain muutaman kerran pyöräyttäen.

5. Annostele tarjoiluastiaan ja koristele puolukoilla.