
Salaatit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Mukavan raikas lisuke mm. lihan ja laatikoiden kaveriksi. Jos kaali on mielestäsi liian kovaa, suikaleet voi pehmentää kiehauttamalla niitä hetken vedessä, jossa on 1 tl etikkaa.
Kuvassa näkyy puolikkaan reseptin annos.
Ainesosat
500 g | punakaalia |
2-3 dl | mustaherukoita |
1-2 rkl | sokeria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
punakaali, mustaherukka, ruokosokeri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Pese kaali ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi.
2. Soseuta herukat ja lisää joukkoon sokeri.
3. Sekoita salaatin ainekset yhteen.
Vinkki: Salaatti maistuu myös heti syötynä, mutta tee se mielellään pari tuntia etukäteen, jotta se ehtii maustua jääkaapissa.