Punakaali-mustaherukkasalaatti resepti

Punakaali-mustaherukkasalaatti
Salaatit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Mukavan raikas lisuke mm. lihan ja laatikoiden kaveriksi. Jos kaali on mielestäsi liian kovaa, suikaleet voi pehmentää kiehauttamalla niitä hetken vedessä, jossa on 1 tl etikkaa.

Kuvassa näkyy puolikkaan reseptin annos.

Ainesosat

500 g punakaalia
2-3 dl mustaherukoita
1-2 rkl sokeria
Linkitetyt ruoka-aineet: punakaali, mustaherukka, ruokosokeri

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Pese kaali ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi.

2. Soseuta herukat ja lisää joukkoon sokeri.

3. Sekoita salaatin ainekset yhteen.

Vinkki: Salaatti maistuu myös heti syötynä, mutta tee se mielellään pari tuntia etukäteen, jotta se ehtii maustua jääkaapissa.

Reseptiin liittyviä tuotteita