
Makeat piparit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Nämä keksit jäävät sisältä meheviksi. Suklaarouheen lisäksi voit laittaa taikinaan myös kuivattuja ja pilkottuja hedelmiä.
Ainesosat
100 g | punajuurisosetta |
0,5 rkl | psylliumia |
1 dl | siirappia |
100 g | maidotonta tummaa suklaata |
3 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
1 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
1 tl | leivinjauhetta |
50 g | maidotonta margariinia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
punajuuri, siirappi, psylliumsiemen, kaakaopapu/massa, ruokosokeri, kaakaovoi, kaakaojauhe, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, gluteeniton kaura, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, ruokasuola, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, keinotekoinen aromi, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
14
kpl
1. Sekoita punajuurisoseeseen psyllium ja siirappi. Anna turvota 10 minuuttia.
2. Rouhi suklaa veitsellä. Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe keskenään. Sulata rasva.
3. Yhdistä kuivat aineet punajuuriseokseen. Lisää sula rasva. Sekoita.
4. Nostele lusikalla taikinaa kokkareiksi pellille. Levitä ja tasoita lusikalla.
5. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.