
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Värikäs kastike sopii hyvin tagliatellen tai muun pastan kanssa. Lisäämällä kastikkeeseen herneitä, papuja tai linssejä saat ruuasta täyttävämmän.
Ainesosat
250 g | gluteenitonta pastaa (esim. tagliatelle) |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 rkl | öljyä |
500 g | porkkanaa |
2 dl | maidotonta ruoka"kermaa" (esim. soijasta) |
2 dl | maidotonta "juusto"raastetta |
2 rkl | persiljaa |
0,25-0,5 tl | suolaa |
0,5 tl | mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, valkosipuli, porkkana, persilja, ruokasuola, maissijauho, riisijauho, vesi, E471, rypsiöljy, auringonkukkaöljy, soijapapu, ruokosokeri, E473, E415, E407, E412, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, kookosöljy, perunatärkkelys(jauho), härkäpapu, E200, E160a, maissitärkkelys, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulisilppua öljyssä. Kuori, huuhtele ja raasta porkkanat. Lisää sipulien joukkoon. Anna pehmetä kannen alla 10 minuuttia.
3. Lisää "kerma", "juusto" ja hienonnettu persilja. Anna poreilla hetki. Mausta suolalla ja pippurilla.