
Puurot
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Kasvisraasteet sopivat mainiosti puuron joukkoon. Porkkanan lisäksi kannattaa kokeilla esimerkiksi kesäkurpitsaa. Jos haluat puuroon enemmän purutuntumaa, lisää porkkanaraaste vasta keittämisen loppuvaiheessa, jolloin raaste pysyy napakampana. Jos puuroa jää yli, käytä se porkkanarieskataikinaan.
Ainesosat
2 | porkkanaa |
1 l | gluteenitonta kaurajuomaa |
4 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
(0,5 tl | suolaa) |
Linkitetyt ruoka-aineet:
porkkana, ruokasuola, vesi, gluteeniton kaura, rapsiöljy, E340, E418, E101
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
2. Mittaa neste, hiutaleet ja raaste kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
3. Keitä pienellä lämmöllä kannen alla n. 10 minuuttia.
4. Mausta halutessasi suolalla.