
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Polenta valmistetaan maissista ja sopii lisukkeeksi esimerkiksi pataruuille ja kastikkeille.
Ainesosat
8 dl | vettä |
1,25 tl | suolaa |
0,25 tl | persiljaa |
0,25 tl | oreganoa |
0,25 tl | mustapippuria |
2 rkl | maidotonta margariinia |
3 dl | maissisuurimoita |
1 dl | maidotonta "juusto"raastetta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokasuola, persilja, oregano, mustapippuri, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a, maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), härkäpapu, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, E200, maissitärkkelys
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää suola, mausteet, margariini ja maissisuurimot. Keitä koko ajan voimakkaasti sekoittaen.
2. Kun seos alkaa puuroutua, alenna lämpötila miedoimmalle asteelle. Jatka keittämistä vielä viisi minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää vettä, jos seos alkaa juuttua kattilan pohjaan kiinni.
3. Lisää "juusto"raaste. Tarjoile heti, kun "juusto" on sulanut.