Pestospagetti resepti

Pestospagetti
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Helppo ja maistuva ruoka valmistuu spagetista ja pestokastikkeesta. Kirsikkatomaatit tuovat annokseen väriä ja raikkautta. Saat annoksesta ruokaisamman, kun tarjoilet lisänä esimerkiksi papuja, paistettua jauhelihaa tai nakkiviipaleita.

Ainesosat

3 litraa vettä
0,5 tl suolaa
400 g gluteenitonta spagettia
1 purkki (130 g) pähkinätöntä pestoa
500 g kirsikkatomaatteja
0,5 ruukkua tuoretta basilikaa
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, ruokasuola, tomaatti, basilika, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471, auringonkukkaöljy, peruna (juures), oliiviöljy, merisuola, pinja/pinjansiemen, sitruuna

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl

1. Kiehauta vesi isossa kattilassa. Mausta suolalla. Lisää spagetti ja keitä kypsäksi pakkauksen ilmoittama aika.

2. Valuta keitinvesi pois.

3. Sekoita pestokastike spagetin joukkoon.

4. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Koristele spagettiannokset tomaateilla ja tuoreella basilikalla.