
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Helppo ja maistuva ruoka valmistuu spagetista ja pestokastikkeesta. Kirsikkatomaatit tuovat annokseen väriä ja raikkautta. Saat annoksesta ruokaisamman, kun tarjoilet lisänä esimerkiksi papuja, paistettua jauhelihaa tai nakkiviipaleita.
Ainesosat
3 litraa | vettä |
0,5 tl | suolaa |
400 g | gluteenitonta spagettia |
1 purkki (130 g) | pähkinätöntä pestoa |
500 g | kirsikkatomaatteja |
0,5 ruukkua | tuoretta basilikaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, ruokasuola, tomaatti, basilika, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471, auringonkukkaöljy, peruna (juures), oliiviöljy, merisuola, pinja/pinjansiemen, sitruuna
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl
1. Kiehauta vesi isossa kattilassa. Mausta suolalla. Lisää spagetti ja keitä kypsäksi pakkauksen ilmoittama aika.
2. Valuta keitinvesi pois.
3. Sekoita pestokastike spagetin joukkoon.
4. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Koristele spagettiannokset tomaateilla ja tuoreella basilikalla.