
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Nopea, maukas ja juustoinen pastaruoka. Saat ruuasta maidottoman, kun käytät kasviperäisiä juustontapaisia valmisteita.
Ohje: Semper
Ainesosat
1-2 | valkosipulinkynttä |
100 g | tuoreita basilikan lehtiä |
1 tl | suolaa |
40 g | pinjansiemeniä |
100 g | laktoositonta parmesan-juustoraastetta |
20 g | laktoositonta pecorino-juustoraastetta |
1 dl | oliiviöljyä |
300 g | gluteenitonta pastaa (esim. spagettia) |
Linkitetyt ruoka-aineet:
valkosipuli, basilika, ruokasuola, pinja/pinjansiemen, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, oliiviöljy, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Kuori ja viipaloi valkosipulit.
2. Laita pestyt basilikan lehdet, valkosipuli, suola, pinjansiemenet, juustoraasteet ja puolet öljystä korkeaan astiaan. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää loppu oliiviöljy juoksevana nauhana koko ajan sauvasekoittimella sekoittaen.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastike pastan joukkoon juuri ennen tarjoilua.