Pesto linguine resepti

Pesto linguine
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Nopea, maukas ja juustoinen pastaruoka. Saat ruuasta maidottoman, kun käytät kasviperäisiä juustontapaisia valmisteita.

Ohje: Semper

Ainesosat

1-2 valkosipulinkynttä
100 g tuoreita basilikan lehtiä
1 tl suolaa
40 g pinjansiemeniä
100 g laktoositonta parmesan-juustoraastetta
20 g laktoositonta pecorino-juustoraastetta
1 dl oliiviöljyä
300 g gluteenitonta pastaa (esim. spagettia)
Linkitetyt ruoka-aineet: valkosipuli, basilika, ruokasuola, pinja/pinjansiemen, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, oliiviöljy, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Kuori ja viipaloi valkosipulit.

2. Laita pestyt basilikan lehdet, valkosipuli, suola, pinjansiemenet, juustoraasteet ja puolet öljystä korkeaan astiaan. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää loppu oliiviöljy juoksevana nauhana koko ajan sauvasekoittimella sekoittaen.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastike pastan joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Reseptiin liittyviä tuotteita