
Kastikkeet
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Monissa valmispestoissa on pähkinöitä tai siemeniä. Itse valmistaen voit käyttää omiin ruoka-allergioihin sopivia aineksia. Pesto sopii pastan kaveriksi, leivän päälle ja leivontaan. Ohjeesta tulee n. 3 dl valmista pestokastiketta.
Kuvan pestoon laitettiin 1,5 dl rypsiöljyä.
Ainesosat
2 | valkosipulinkynttä |
1 ruukku | tuoretta basilikaa |
1 dl | auringonkukansiemeniä |
2 dl | maidotonta "juusto"raastetta |
1-1,5 dl | rypsiöljyä |
ripaus | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
valkosipuli, basilika, auringonkukka/siemenet, ruokasuola, vesi, kookosöljy, perunatärkkelys(jauho), maissitärkkelys, E415, hiiva, etikka, E202, rypsiöljy, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
10
kpl
1. Kuori valkosipulinkynnet. Laita valkosipuli, basilikan lehdet, siemenet ja "juusto" tehosekoittimeen. Hienonna.
2. Lisää öljyä, kunnes seos mielestäsi sopivaa. Mausta.