
Kasvisruuat
Suolaiset välipalat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tässä helpossa suolaisen pannukakun reseptissä käytetään valmista perunamuusijauhetta. Teff- ja riisijauhot voit vaihtaa myös toisiin jauhoihin, ruokavalion mukaan. Tarjoa pannukakun kanssa esimerkiksi savulohta, punasipulisilppua ja ruokavalioon sopivaa ranskankermavalmistetta.
Ainesosat
3 | kananmunaa |
1 l | kasvijuomaa (esim. riisistä) |
1 pussi (80 g) | perunamuusijauhetta |
2 dl | teffjauhoja |
2 dl | täysjyväriisijauhoja |
2 tl | leivinjauhetta |
0,75 tl | suolaa |
0,5 dl | rypsiöljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kananmuna, ruokasuola, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), vesi, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, E341, merisuola, E418, E340, peruna (juures), E471, E450, E300, E330, E331, kurkuma, teff, riisijauho, E500/ruokasooda (leivinjauhe), maissitärkkelys, rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
12
kpl
1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna turvota 15 minuuttia.
2. Kumoa taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
3. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.