Persikka-wilhelmiinat resepti

Persikka-wilhelmiinat
Makeat piparit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Keksit maistuvat niin juhlapöydässä kuin arkisella päiväkahvilla. Voit vaihtaa persikan myös toiseen säilykehedelmään.

Ainesosat

75 g maidotonta margariinia
0,75 dl sokeria
1 rkl tummaa siirappia
3 säilykepersikanpuolikasta
4 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1,5 tl vanilliinisokeria
1,5 tl ruokasoodaa
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, siirappi, persikka/nektariini, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, E500/ruokasooda (leivinjauhe)

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
30
kpl

1. Vatkaa rasva, sokeri ja siirappi vaahdoksi.

2. Pilko persikat pieniksi paloiksi. Sekoita rasva-sokerivaahtoon.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

4. Jaa taikina kolmeen osaan. Pyörittele osat tangoiksi leivinpaperoidulle pellille.

5. Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

6. Leikkaa terävällä veitsellä lämpimät keksilevyt viipaleiksi. Anna keksien jäähtyä pellillä.