
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Pellavansiemenrouhe sitoo taikinan aineksia yhteen ja tuo lihapyöryköihin paahteista makua.
Ohje: Linseed
Ainesosat
400 g | naudan jauhelihaa |
3 tl | sinappia |
2 rkl | pellavarouhetta |
1 | kananmuna |
1 rkl | tuoretta silputtua rosmariinia |
0,75 tl | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
nauta/härkä, sinappi/sinapinsiemen, kananmuna, rosmariini, ruokasuola, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), pellavansiemen, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Sekoita ainekset yhteen kulhossa.
2. Pyörittele massasta lihapyöryköitä.
3. Paista pyöryköitä pannulla 10 minuuttia välillä käännellen.