Parsakaalirenkaat resepti

Parsakaalirenkaat
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Parsakaalirenkaat sopivat pieneksi lisukkeeksi ruualle tai nautittavaksi salaatin kanssa. Kokeile valmistaa renkaita myös muista kasviksista.

Ainesosat

200 g parsakaalia
4 dl vettä
2 dl maidotonta "juusto"raastetta
2 kananmunaa
0,5 tl suolaa
0,25 tl mustapippuria
Voiteluun: maidotonta margariinia
Linkitetyt ruoka-aineet: parsakaali, vesi, kananmuna, ruokasuola, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), härkäpapu, kookosöljy, rapsiöljy, E407, glukoosi, E508/kaliumkloridi, E509, E202, hapate, mustapippuri, rypsiöljy, sheaöljy, E471, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
7
kpl

1. Pese ja pilko parsakaali. Kiehauta vesi ja kypsennä parsakaalia 10 minuuttia. Valuta vesi pois. Soseuta sauvasekoittimella.

2. Lisää parsakaalisoseeseen muut ainekset. Sekoita tasaiseksi.

3. Voitele silikoninen donitsivuoka. Jaa seos vuoan koloihin.

4. Paista 200-asteisen uunin alatasolla n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä 5 minuuttia ennen kuin poistat donitsit vuoasta.