Parsakaali-kurkkusalaatti resepti

Parsakaali-kurkkusalaatti
Salaatit
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Nopea vihreä lisuke aterialle. Kokeile tällaisenaan tai muunna makusi mukaan.

Ainesosat

2 (500 g) parsakaalia
1 iso kurkku
1 iso kevätsipuli
0,5 nippua ruohosipulia
Linkitetyt ruoka-aineet: parsakaali, kurkku, sipuli, ruohosipuli

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl

1. Irrota parsakaalista lehdet ja pese se. Leikkaa parsakaali veitsellä pieneksi muruksi ja laita salaattikulhoon. (Voit hienontaa myös varren salaattiin tai käyttää sen esim. sosekeiton raaka-aineena.)

2. Pese ja kuutioi kurkku. Kuori ja kuutioi kevätsipuli. Pilko ruohosipuli. Lisää kaikki ainekset kulhoon.

3. Sekoita ainekset keskenään.

Reseptiin liittyviä tuotteita