
Salaatit
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Nopea vihreä lisuke aterialle. Kokeile tällaisenaan tai muunna makusi mukaan.
Ainesosat
2 (500 g) | parsakaalia |
1 | iso kurkku |
1 | iso kevätsipuli |
0,5 nippua | ruohosipulia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
parsakaali, kurkku, sipuli, ruohosipuli
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl
1. Irrota parsakaalista lehdet ja pese se. Leikkaa parsakaali veitsellä pieneksi muruksi ja laita salaattikulhoon. (Voit hienontaa myös varren salaattiin tai käyttää sen esim. sosekeiton raaka-aineena.)
2. Pese ja kuutioi kurkku. Kuori ja kuutioi kevätsipuli. Pilko ruohosipuli. Lisää kaikki ainekset kulhoon.
3. Sekoita ainekset keskenään.