
Kalaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Paistetut muikut maistuvat esimerkiksi perunasoseen ja salaatin kanssa. Kokeile myös dippikastikkeen kanssa tai leivän päällä.
Ainesosat
500 g | perattuja muikkuja |
1,5 dl | tattarijauhoja |
0,5 tl | suolaa |
Paistamiseen: | maidotonta margariinia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
muikku, ruokasuola, tattari, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Huuhtele peratut muikut.
2. Sekoita lautasella jauhot ja suola.
3. Pyöräytä muikut jauhoseoksessa. Paista rasvassa pannulla, kunnes kalat ovat saaneet väriä.
Pannun koon mukaan muikut kannattaa paistaa ainakin kahdessa erässä.