
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Helppo jälkiruoka valmistuu nopeasti paistinpannulla. Käytä ruokavalioon sopivia ja mieluisia mausteita. Paistettujen banaanien kanssa maistuu esimerkiksi jäätelö ja sorbetti.
Ainesosat
2 | banaania |
1 rkl | maidotonta margariinia |
ripaus | kanelia |
0,5 tl | kardemummaa |
siirappia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
banaani, kaneli, kardemumma, siirappi, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, ruokasuola, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, E330, E500/ruokasooda (leivinjauhe), keinotekoinen aromi, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl
1. Kuori banaanit. Viipaloi paksuhkoiksi viipaleiksi.
2. Kuumenna paistinpannulla rasvaa. Kumoa banaaninpalat pannulle ja paista välillä sekoitellen noin 5 minuuttia, kunnes palat ovat kauniin ruskeita.
3. Lisää pannulle mausteet ja pyörittele banaanipalojen joukkoon.
4. Jaa banaanit tarjoilukulhoihin. Valuta päälle siirappia.