Paistettua possua ja nuudeleita resepti

Paistettua possua ja nuudeleita
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Nopea arkiruoka valmistuu possun suikaleista, kasviksista ja nuudeleista. Tarkista, että käyttämäsi nuudelit sopivat ruokailijoiden ruokavalioon (osassa nuudeleita on esimerkiksi kananmunaa). Ruuanlaitto nopeutuu entisestään, kun käytät valmista pakastekasvissekoitusta.

Ainesosat

200 g gluteenittomia nuudeleita (esim. riisistä)
1 tl tuoretta inkivääriä
3 rkl rypsiöljyä
250 g possun suikaleita
60 g lanttua
150 g kesäkurpitsaa
100 g purjosipulia
1 rkl siirappi
1 tl suola
0,5 tl mustapippuri
Linkitetyt ruoka-aineet: riisi (vilja), inkivääri, sika, lanttu, kesäkurpitsa, purjo, siirappi, ruokasuola, rypsiöljy, chili, mustapippuri

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
5
kpl

1. Keitä nuudelit ohjeen mukaan ja valuta.

2. Kuori ja raasta inkivääri.

3. Kuumenna öljy korkealaitaisessa paistinpannussa. Ruskista lihasuikaleet inkiväärin kanssa pannulla.

4. Kuori lanttu ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Pese kesäkurpitsa ja leikkaa paksuiksi tikuiksi. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.

5. Lisää kasvikset pannulle. Paista hetki. Lisää mausteet ja nuudelit.

6. Anna hautua 5 minuuttia kannen alla.