
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Näyttävät jälkiruokapäärynät saat keittämällä ne kokonaisina kypsiksi vahvanpunaisessa mehussa. Tarjoa päärynät kokonaisina tai puolikkaina sellaisenaan tai mieluisten lisukkeiden kera.
Ainesosat
4 | pientä ja pyöreää päärynää |
1,5 l | vahvaa mustaherukkamehua |
0,5 dl | sokeria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
päärynä, mustaherukka, vesi, ruokosokeri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
4
kpl
1. Kuori päärynät, mutta jätä kara paikoilleen.
2. Mittaa mehu ja sokeri kattilaan. Lisää päärynät. Mehun tulee peittää päärynät karat alareunaan asti.
3. Keitä hedelmiä 30-35 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
4. Anna päärynöiden jäähtyä keitinvedessä. Voit säilyttää ne mehussa seuraavaan päivään, jolloin ne imevät enemmän väriä.