Omenatuorepuuro resepti

Omenatuorepuuro
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Omenainen tuorepuuro gluteenittomista kaurahiutaleista. Voit käyttää myös muita hiutaleita.

Ainesosat

2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2 dl omenamehua
125 g maidotonta vanilja"jugurttia" (esim. gluteenittomasta kaurasta)
0,5 tl kanelia
1 dl pieniä omenakuutioita
Linkitetyt ruoka-aineet: omena, kaneli, gluteeniton kaura, vesi, ruokosokeri, rapsiöljy, perunatärkkelys(jauho), E1442, E440, E418, peruna (juures), ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, vanilja, E330, E101, hapate, keinotekoinen aromi

Valmistusohje

Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
2
kpl

1. Sekoita keskenään hiutaleet, mehu, "jugurtti" ja kaneli. Peitä kulho kelmulla.

2. Anna tekeytyä jääkapissa vähintään kolme tuntia, mieluummin yön yli. Sekoita omenakuutiot sekaan juuri ennen syömistä.