Omenapannukakku resepti

Omenapannukakku
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Jos haluat pellillisen pannukakkua, tee taikina kaksinkertaisena. Tarjoa pannukakku esimerkiksi hillon tai tuoreiden marjojen kanssa.

Ainesosat

1,25 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1 rkl vehnälesettä
1,5 rkl sokeria
4 dl kasvijuomaa (esim. kaurasta)
60 g omenasosetta
1 kananmuna
2 rkl öljyä
Voitelu:  
1 rkl öljyä
Linkitetyt ruoka-aineet: vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, ruokosokeri, omena, kananmuna, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), vesi, kaura (vilja), sikuri, auringonkukkaöljy, E170, merisuola, E418, rypsiöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
6
kpl

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää neste. Vatkaa joukkoon omenasose, kananmuna ja rasva.

2. Voitele vuoka (30 x 20 cm) öljyllä.

3. Kaada taikina vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.