Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Jos haluat pellillisen pannukakkua, tee taikina kaksinkertaisena. Tarjoa pannukakku esimerkiksi hillon tai tuoreiden marjojen kanssa.
Ainesosat
1,25 dl | vehnäjauhoja |
1 dl | grahamjauhoja |
1 rkl | vehnälesettä |
1,5 rkl | sokeria |
4 dl | kasvijuomaa (esim. kaurasta) |
60 g | omenasosetta |
1 | kananmuna |
2 rkl | öljyä |
Voitelu: | |
1 rkl | öljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, ruokosokeri, omena, kananmuna, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), vesi, kaura (vilja), sikuri, auringonkukkaöljy, E170, merisuola, E418, rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
6
kpl
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää neste. Vatkaa joukkoon omenasose, kananmuna ja rasva.
2. Voitele vuoka (30 x 20 cm) öljyllä.
3. Kaada taikina vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.