
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tässä omenapaistoksessa päälle tuleva muruseos tehdään tattarihiutaleista ja riisijauhosta. Tarjoa paistos lämpimänä ruokavalioon sopivan vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Ainesosat
Vuoan voitelu: | |
1 rkl | maidotonta margariinia |
Ainekset: | |
4 | omenaa |
100 g | maidotonta margariinia |
1 dl | fariinisokeria |
2 dl | tattarihiutaleita |
1 dl | riisijauhoja |
Linkitetyt ruoka-aineet:
omena, ruokosokeri, siirappi, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, ruokasuola, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, E330, E500/ruokasooda (leivinjauhe), keinotekoinen aromi, E160a, tattari, riisijauho
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Voitele uunivuoka.
2. Pese omenat ja lohko vuokaan.
3. Sulata rasva. Lisää sokeri, hiutaleet ja jauhot. Sekoita tasaiseksi.
4. Ripottele muruseos omenoiden päälle.
5. Paista 175-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.