Omenapaistos resepti

Omenapaistos
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tässä omenapaistoksessa päälle tuleva muruseos tehdään tattarihiutaleista ja riisijauhosta. Tarjoa paistos lämpimänä ruokavalioon sopivan vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

Ainesosat

Vuoan voitelu:  
1 rkl maidotonta margariinia
Ainekset:  
4 omenaa
100 g maidotonta margariinia
1 dl fariinisokeria
2 dl tattarihiutaleita
1 dl riisijauhoja
Linkitetyt ruoka-aineet: omena, ruokosokeri, siirappi, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, ruokasuola, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, E330, E500/ruokasooda (leivinjauhe), keinotekoinen aromi, E160a, tattari, riisijauho

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Voitele uunivuoka.

2. Pese omenat ja lohko vuokaan.

3. Sulata rasva. Lisää sokeri, hiutaleet ja jauhot. Sekoita tasaiseksi.

4. Ripottele muruseos omenoiden päälle.

5. Paista 175-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.