Nokkosvohvelit resepti

Nokkosvohvelit
Suolaiset välipalat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Nokkosvohvelit maistuvat suolaisten tai makeiden täytteiden kanssa. Nokkosen tilalla voit käyttää myös pinaattia.

Ainesosat

2 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
0,25 tl mustapippuria
3 kananmunaa
2,5 dl kasvijuomaa (esim. soijasta)
2 rkl öljyä
0,5 dl ryöpättyjä nokkosia
Paistamiseen: öljyä
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokasuola, kananmuna, nokkonen, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, mustapippuri, vesi, soijapapu, E340, E170, keinotekoinen aromi, luontainen määrittelemätön aromiuute, E418, rypsiöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi kulhossa. Anna taikinan turvota 20-30 minuuttia.

2. Paista öljytyllä vohveliraudalla tai uunissa silikonivohvelimuoteissa.