
Suolaiset välipalat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Nokkosvohvelit maistuvat suolaisten tai makeiden täytteiden kanssa. Nokkosen tilalla voit käyttää myös pinaattia.
Ainesosat
2 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
1 tl | leivinjauhetta |
0,5 tl | suolaa |
0,25 tl | mustapippuria |
3 | kananmunaa |
2,5 dl | kasvijuomaa (esim. soijasta) |
2 rkl | öljyä |
0,5 dl | ryöpättyjä nokkosia |
Paistamiseen: | öljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokasuola, kananmuna, nokkonen, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, mustapippuri, vesi, soijapapu, E340, E170, keinotekoinen aromi, luontainen määrittelemätön aromiuute, E418, rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi kulhossa. Anna taikinan turvota 20-30 minuuttia.
2. Paista öljytyllä vohveliraudalla tai uunissa silikonivohvelimuoteissa.