Mustikkapirtelö resepti

Mustikkapirtelö
Juomat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Nopea pirtelö ruokavalioon sopivasta kasvipohjaisesta jugurtista ja pakastemarjoista. Tässä on käytetty soijatuotteita ja mustikoita. Tuunaa omaan ruokavalioosi sopivaksi.

Ainesosat

200 g pakastemustikoita
5 dl maidotonta vanilja"jugurttia" (esim. gluteenittomasta kaurasta)
2 rkl (maustettua) pellavarouhetta
0,5 dl sokeria (maun mukaan)
Linkitetyt ruoka-aineet: mustikka, ruokosokeri, vesi, gluteeniton kaura, rapsiöljy, perunatärkkelys(jauho), E1442, E440, E418, peruna (juures), ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, vanilja, E330, E101, hapate, pellavansiemen, maltodekstriini, auringonkukkaöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Sekoita kylmät aineet tehosekoittimessa.

2. Tarjoile heti.

Vinkki: Jos haluat pirtelöstä  juoksevampaa, lisää joukkoon vähän ruokavalioon sopivaa nestettä.